Gratis offerte

Ga je verhuizen?

Dan ben je bij onze verhuisfirma aan het juiste adres! Bij Coppens Verhuizingen verzorgen we particuliere en professionele verhuizingen van begin tot eind. Wil je je verhuis liever zelf doen? Ook daarvoor bieden we tal van verhuisoplossingen. Je kan bij ons bijvoorbeeld een verhuiswagen huren.

Uw verhuis regelen

Bij Coppens Verhuizingen vinden we een goede service heel belangrijk. We regelen je verhuis tot in de puntjes zodat je op beide oren kan slapen. Bij ons kan je je verhuis eenvoudig en snel inplannen. Je stuurt gewoon een e-mail en onze professionele planners stellen een correcte en duidelijke verhuisofferte op. Ben je niet zeker over welke verhuisdiensten je nodig hebt? Dan komt één van onze vertegenwoordigers vooraf gratis en vrijblijvend langs om het volume in te schatten en de details met jou te overlopen.

Na akkoord van de offerte plan je in samenspraak met onze planning een verhuisdatum in. We stellen dan het verhuiscontract op. We bieden je ook een betrouwbare verhuisverzekering aan die alle risico’s dekt.

Vraag jouw offerte aan

verhuis voorbereiden

Je verhuis voorbereiden

Om jouw verhuis vlot te laten verlopen, kan het nodig zijn om een parkeerplaats vrij te houden. Hiervoor reserveer je parkeerverbodsborden bij je stad of gemeente. Laat je dit liever aan ons over? Dat kan! We vragen de borden aan en zorgen voor de plaatsing. Waar moet je nog aan denken bij de voorbereiding van de verhuis? Ontdek het in onze verhuistips!

De dag van de verhuis

Is de dag van je verhuis aangebroken, dan mag je onze professionele verhuisploeg verwachten zoals vooraf besproken. Onze verhuisploegen zijn uitgerust met een verhuiswagen die voorzien is van al het nodige verhuismateriaal (verhuisdekens, spanlinten, rolkarretjes, steekwagens, …) zodat jouw verhuis veilig en vlot kan verlopen. Daarnaast leidt een ploegbaas de verhuis in goede banen en staat hij of zij klaar om jouw vragen of opmerkingen te beantwoorden. Indien gewenst kan je ook zelf verhuishulp voorzien.

Onze professionele inpakkers zullen jouw meubilair en inboedel met de nodige zorg inpakken en veilig klaarmaken voor transport. Je kan erop rekenen dat zij je meubelen en verhuisdozen zorgvuldig in- en uitladen, uitpakken en op de gewenste plek in je nieuwe woning of kantoor plaatsen. Ook het demonteren en monteren van je meubilair kan je gerust overlaten aan onze deskundige vakmannen.

Verhuislift

Verhuis je naar een appartement, een studentenkamer of een woning met verdieping? Ook daarvoor bieden wij verhuisoplossingen. Lees meer over onze liftservices.

Opruimen inboedels

Wil je oud meubilair laten ophalen, of heb je versleten machines of andere artikels die je wilt opruimen? Wij ruimen inboedels op en zorgen voor de ophaling en verwerking. Het opruimen van meubilair of je inboedel kunnen we trouwens ook uitvoeren in combinatie met je verhuis.

We werken wel onder één belangrijke voorwaarde: we ruimen geen bederfbare, ontvlambare, gevaarlijke of andere schadelijke stoffen op!

Klaar voor een zorgeloze verhuis?
Vraag jouw offerte aan

zorgeloze verhuis