Gratis offerte

Verhuisliften voor een snelle en veilige verhuis

Verhuizen naar een appartement, studentenkamer of woning met verdieping? Huur een verhuislift om moeilijke of gevaarlijke situaties te vermijden. Als gespecialiseerd verhuisbedrijf heeft Coppens Verhuizingen ladderliften ter beschikking voor elke situatie.

Vraag jouw offerte aan

Getrokken aanhanglift

Onze getrokken aanhangliften zijn geschikt voor een veilige verhuis tot en met de 10de verdieping. Deze ladderlift bevestigen we achteraan op de verhuiswagen. Onze deskundige verhuisploeg zorgt voor een snelle en veilige bediening. Vanaf de 6de verdieping voorzien we steeds een extra verhuizer die de veilige (de)montage van de ladderlift verzorgt.

Liftwagen

Heb je enkel een ladderlift nodig, zonder verhuiswagen? Ook daarvoor kan je bij ons terecht! Onze professionele operator komt met één van onze moderne liftwagens jouw verhuis verzorgen. Je kan zelf verhuishulp voorzien, of onze verhuizers inplannen om de klus te klaren.

Een Geda-opbouwlift

Voor moeilijk bereikbare plaatsen zijn een liftwagen of aanhanglift niet geschikt. Hiervoor biedt onze Geda-opbouwlift de oplossing. Deze verhuisliften bouwen we op waar je maar wilt. Om het (de)monteren vlot te laten verlopen, schakelen we een extra verhuizer in.

Heb je een verhuislift nodig?

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Coppens Liftservice